Verbeteren van Klantwaarde
De wereld om ons heen verandert in rap tempo. 'Vroeger' is verleden tijd en zelfs 'nu' is al weer achterhaald. Niet de sterkste overleeft, maar degene die zich het beste weet aan te passen aan de veranderende wereld.
ALTERATION staat voor "het inspelen op trends" en dat is wat de VERBETERMAN samen met u doet. Helpt organisaties tijdig te anticiperen op veranderingen door het continu verbeteren van de klantwaarde!
Er zijn veranderingen waar je als organisatie niet voor kiest maar je bepaalt wel zelf hoe je hiermee omgaat. Doe waar je goed in bent en wat je belangrijk vindt, dan trek je opdrachten en klanten aan die bij je passen. Mijn leidmotieven: uw passie, uw talent en het opwekken van duurzame brandstof voor uw economische motor. Verder laat ik me, als Apple veteraan, graag leiden door het Steve Jobs beginsel: zie wat anderen niet zien!
Spreekt u dit aan? Neem dan contact op voor een afspraak op een tijd die u schikt en dan bepalen we samen hoe ik u kan helpen als pro-actieve sparringpartner uw waarom, hoe en wat te vertalen in een praktisch business model.
Willem Poterman, Verbeterman @ 06 1203 5376
Kennisdemocratie Inspirerende ontwikkelingen NoaberGilde Bezielende Verbeter-shops Verbeterman Daily

ALTERATION B.V. Tijinkweg 9, 7421 ED Deventer
Follow willempoterman on Twitter

Copyright © 2004-2014 ALTERATION B.V.                   Algemene voorwaarden